Om os

Om os

Pr 01.01.2020 er vi flyttet til nyt stort lægehus på 500 m2 på Hejreskovvej 6, 3490 Kvistgård.
Den nye klinik er 200 m fra vores gamle klinik med 30 gratis private parkeringspladser.
Med vores nye moderne lægehus, har vi skabt de bedste forudsætninger, for et stærkt fagligt, professionelt, altid opdateret og tidssvarende miljø, til gavn for vores patienter. Beliggenheden er valgt ud fra erfaringsmæssige positive tilkendegivelser fra vores mange patienter, som bl.a. prioriterer optimale parkeringsforhold.

Lægehuset er en kompagniskabspraksis, hvilket betyder at du som patient er tilmeldt lægehuset og ikke den enkelte læge. Du kan naturligvis altid bestille tid hos en bestemt læge, men i akutte tilfælde vil det være den eller de læger, der er til rådig på det pågældende tidspunkt.

I lighed med mange andre lægeklinikker, har vi ofte uddannelseslæger, da vi fungerer som efteruddannelsessted for læger som planlægger, at blive praktiserende læger eller hospitalslæger. Uddannelseslægen arbejder tæt sammen med en ældre kollega fra lægehuset, der står som garant for at det sundhedsfaglige arbejde er korrekt. I forbindelse med uddannelsesforløbet kan konsultationerne blive optaget til senere gennemgang – men kun ved accept fra patienten.

Klinikpersonale
Vores fire sygeplejersker Sanne, Tina, Stine og Ann-Sofie varetager en række funktioner, som for eksempel blodtryksmåling, blodprøvetagning, lungefunktionsundersøgelse og allergiudredning, vaccinationer, sårbehandling/sårskifte og suturfjernelse, vortebehandling, øreskylning, rygeafvænning og kostvejledning.

Vore to sekretærer  Mette og Lotte passer telefonen udenfor lægernes telefontid, og tager sig af tidsbestilling og receptfornyelse.